Alle er individer

Vi er alle forskellige. Det er en ting, som vi ved. Vi er nogle unikke væsener, og derfor er det nogle gange svært at få folk til at fungere sammen som en helhed.

Det er sjovt, når man ser på, hvor mange mennesker, der er, og hvordan folk vælger at indrette sig. Alle har deres egen idé om, hvordan de indretter sig, og hvad de ønsker sig i for eksempel deres hus og have, der betyder meget for de fleste.

Når du skal indrette din have, så er det samme princip. Det er dog ikke altid, det er så let, og til det hårde havearbejde kan du få brug for det rigtige udstyr, og det kan man let få hos kellfri.dk, for de har alt det udstyr, som du skal bruge til at få styr på selv den mest uregerlig have.

At skille sig ud fra mængden

Alle vil gerne have det, som de selv mener, det skal være, for det er svært at indgå det kompromis, som er nødvendigt, for vi står alle på vores mening, og det er ikke så let at give slip på den mening. Det er dog noget, som er nødvendigt, selvom vi aldrig kan blive 100 procent enige med et andet menneske.

Vi er også individer, når du ser på vores DNA og de aminosyrer, som udgør vores krop. Der er ikke to, som er ens, ikke engang enæggede tvillinger, og de mange milliarder små byggesten giver oceaner af muligheder for at sætte DNA sammen på en måde, som sikrer, vi alle er forskellige.

Ja, der er måske dem, som vil hævde, at identiske tvillinger vil have næsten samme DNA, men det er så langt fra sandheden. Der vil selvfølgelig være en del lighedspunkter, men der vil være så mange små forskelle, at en genetiker let kan skelne de to fra hinanden uden problemer.

Når man ser på de enorme forskelle, der er i vores DNA, så er det ikke så underligt, at mennesker kan have forskellige evner, se så forskellige ud, have forskellige hobbyer og faktisk bo dør om dør, men være så forskellige som nat og dag.

Vi er også gode til at hylde individet, til at fortælle alle, at de er noget specielt og særligt, og det er med til, at vi alle kommer til at være noget særligt, for vi bliver ikke så mentalt konforme som tidligere, hvor det var det at løfte i flok, som var med til at skabe en hverdag og sikre, at samfundet blev holdt sammen. Noget som gav en mental lighed, men den fysiske lighed er der ikke noget, som har ændret ved endnu. Men kloning er dog ikke så langt væk, som det har været, så hvem ved, om der om nogle år kommer til at gå flere rundt af en selv? Det kan være lige rundt om hjørnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *