Styrk arbejdet i NGO’en med et intranet

Måske er du en af de talrige personer, som er engageret i frivilligt arbejde i en NGO – en frivillig organisation? Så kender du med sikkerhed til de udfordringer, der kan være i at få hele organisationen til at gå i den samme retning, skabe overblik og dele viden. På den måde er en friivillig organisation ikke meget anderledes end en privat eller offentlig virksomhed, hvor der også ofte kan være udfordringer i forbindelse med disse ting.

NGO’en kan sætte gode rammer for diversitet

I en NGO handler det ofte om at gå mod et fælles mål til gavn for mennesker af mange forskellige slags – en NGO handler ofte om at give plads til og styrke diversitet, så det er vigtigt, at I kan fokusere på disse ting og ikke skal bruge kræfterne på interne opgaver, som kunne løses på anden vis.

En god løsning til at skabe overblik og fælles vidensdeling vil ofte være et intranet fra https://www.omniaintranet.dk/omnia/intranet-hvad-er-et-intranet/, som er en it-baseret platform, der kan styrke og facilitere den interne kommunikation i jeres NGO, sikre at I har et sted at dele viden og få et bedre fællesskab.

Ligesom en virksomhed skal være for alle, skal en NGO også være et sted, hvor alle med forskellig baggrund og tilgang til tilværelsen kan finde glæde ved at være. Et intranet, der er med til at styrke samarbejdet på de indre linjer, er den bedste forudsætning for, at det kan blive tilfældet. På https://www.omniaintranet.dk/omnia/intranet-hvad-er-et-intranet/ kan I bl.a. finde flere cases, der beskriver praktiske udførelser af intranetløsninger, som I vil kunne blive inspireret af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *